Texel Vitaal

Texel Vitaal is een subgroep van
de Vamilie Texel

Uitgangspunt voor deze groep is: 'Hoe houden we onze Vamilieleden zo Vitaal mogelijk'.

Voor een Vitaal leven kun je kijken naar voeding, ontspanning, beweging en mindset.

Er zijn uiteraard overlappingen met de andere subgroepen; zo gaat de Voedselgroep goed samen met bereiden van 'gezonde maaltijden' en de Verbindingsgroep zorgt door hun aanbod ook voor ontspanning van de Vamilieleden.

We pakken het speerpunt 'Vitaliteit' enerzijds heel praktisch aan door middel van het overzichtelijk bijhouden van zorgaanbod op Texel; specifiek ook buiten de reguliere zorg om, als die zorg wellicht t.z.t. buiten bereik zou zijn.

En anderzijds creëren we activiteiten op sportief gebied en zijn er clubjes gericht op bewustwording en levensvreugde.

'Mens sana in corpore sano' oftewel;

'Een gezonde geest in een gezond lichaam'.

55c704d2b1d17b4ad4b1bde2f71be31c.jpg